Dita e
1828

Eleonora teper kurioze për Diedonin

Eleonora teper kurioze për DiedoninEleonora është në oborr me Diedonin dhe Albën. Ata po flasim për ndarjen e punëve. Eleonora këshillon Diedonin që punët duhet t’i caktoj që sot për nesër se ndryshe nuk është e mundur.

Eleonora i thotë Diedonin: “që unë tek ty si lider jam kurioze të shoh mënyrën sesi komunikon dhe mënyrën sesi do caktosh detyrat”.
Eleonora pyet Diedonin sesi do jetë ai si lider do bëj diktatorin, demokratin apo republikanin?.

Eleonora kërkon të di strategjinë e Diedonin në lidhje me liderin, ajo e pyet ata duke i thënë nëse do provokoj ai apo jo, siç bëri ajo me Xhensilën për ndarjen e punëve.

Diedoni shprehet që qëllimi i tij është që gjërat të shkojnë sa më qetë dhe punët të përfundohen.
Ai shprehet që si lider i ri që është do ndalojë së fshehuri sendet dhe ushqimet nëpër shtëpi.

Diedoni shprehet duke thënë: “që dalim shumë keq tek njerëzit që na shohin me ushqime nëpër dhomë sepse nuk është etike dhe johigjienike mbajtja e ushqimeve nëpër dhoma”.