Dita e
1851

Dashuria triumfon

puthje-cifti-6.3Matilda dhe Fatjoni pas bisedës me Rigelsin, dalin në oborr të bisedojnë me banorë të tjerë, për të mbajtur lojën gjallë. Pa rënë në sy, ata shkëputen nga pjesa tjetër e banorëve dhe i drejtohen dhomës së gjumit. Fatjoni përfiton nga rasti që nuk ka njëri në dhomë, për të puthur gruan e tij.

Ai mundohet ta mbajë afër,megjithëse Matilda është e shqetësuar se mos dikush i zbulon. Fatjoni e siguron se kurrë nuk kanë për ta marrë vesh lojën e tyre, duke vazhduar t’i dhurojë asaj puthje.