Dita e
1828
Eleonora teper kurioze për Diedonin

Eleonora është në oborr me Diedonin dhe Albën. Ata po flasim për ndarjen e punëve. Eleonora këshillon Diedonin që punët duhet t’i caktoj që sot për nesër se ndryshe nuk…

mashkulli-ideal-7.4.
Matilda e Fatjoni tregojnë për kredinë; Lori përshkruan mashkullin ideal

Banorët në oborr janë duke diskutuar me njëri-tjetrin, ndërsa hapin tema të ndryshme. Ndër të tjera, flasin për kredinë, të mirat dhe të këqijat e saj. Matilda e Fatjoni tregojnë…

per-lorin-7.4.
Jona e Matilda: “Big Brother, i paparashikueshëm”; Katerina: “Lorin, në qendër të vëmendjes sot”

Matilda dhe Jona ulen afër njëra-tjetrën në njërën prej tavolinave në kuzhinë e fillojnë të bëjnë thashetheme për disa prej banorëve të cilët i shikojnë që nga xhami, por nuk…

kati-arditit-7.4.
Jona, Katerinës: “Kërkova sqarim nga Arditi, por s’ma dha”; Katerina i tregon Arditit

Në shtëpinë e Big Brother Vëllai i Madh vendos t’i ndezë dritat e të vendosë muzikën në sfond, ndërkohë që vetëm pas pak sekondash aty shkojnë Enkelejdi dhe Zhaku me…

puthjaa-7.4
Juliana i rrëmben Arditit “puthjen e parë” në buzë…

Pasi pinë cigare dhe bëjnë shaka në oborr, Juliana, Arditi, Katerina dhe Nevila shkojnë në dhomën e gjumit në katin e dytë. Juliana shtrihet tek krevati i Arditi, ndërsa Nevila…

Video

  • KLIP ENKELEJDI – Big Brother Albania 7
  • KLIP ARDITI – Big Brother Albania 7
  • KLIP VIOLA – Big Brother Albania 7
  • KLIP FATJONI – Big Brother Albania 7

Lajme

Gossip