Dita e
1888

Elena e Big Brother 6 ka marre pjese në Videoklipin e Stresit (Video)

Screenshot_2013-02-23-23-23-11Elena, 18-vjeçarja nga Tirana, e cila është modele e suksesshme. Eshtë familjarizuar me kamerat dhe dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes. Por ka një ves, shihet pa pushim në pasqyrë!!por ajo ka qene dhe pjesmarrese edhe ne nje videoklip icili ne pak kohe u kthye ne super hit.